SCROLL

Logo Ruth_v3.png

Optiek Ruth

Top

Optiek Ruth, gelegen aan de basiliek in Halle, is reeds 4 generaties lang uw speciaalzaak voor brillen.

De overgrootvader van zaakvoerder Erwin Smismans startte de brillenwinkel in 1925.Erwin en zijn echtgenote, Brigitte, combineren deze jarenlange vak-ervaring met een warm onthaal en persoonlijk advies, dit alles in een familiale sfeer.

 

Wij bieden een vakkundige service met ruime keuze aan brillen, zonnebrillen, sportbrillen, brillenglazen en accessoires.

 

De recentste technologieën en materialen zijn vertegenwoordigd in ons aanbod van glazen en montuurcollecties.

51.jpg

Brillen

Top

54.jpg

Bij het kiezen van een montuur gaat het natuurlijk vooral om esthetiek en functionaliteit. Het draagcomfort en de duurzaamheid van de materialen zijn doorslaggevend. De laatste jaren verwacht men echter meer van een montuur. Het moet een expressie zijn van de stijl en persoonlijkheid van de drager. Vorm, kleur en materialen moeten in harmonie zijn. Een professioneel advies is hierbij onontbeerlijk.

 

Ons assortiment van merkmonturen wordt dan ook in deze zin samengesteld; van zeer trendy tot klassiek in uiteenlopende prijsklassen.

 

Onze merken: Lindberg , Bellinger, Natan, Tod’s, S. Ferragamo, M. Kors, Dolce Gabbana, Liu Jo, Prada, Dior, Eschenbach, Oakley, Ray-Ban, E. Armani, Mont Blanc, Catuma, Einstoffen, Dsquared, Entourage of 7, Starck, TAG Heuer, Bulgari, Max Mara, Lacoste.

Refractie

Top

Naast opticien zijn wij ook gediplomeerd optometrist. Optometrie staat voor het corrigeren van het visueel systeem door middel van optische hulpmiddelen zoals brilglazen, prisma, contactlenzen en visuele training. Indien de klant hierom verzoekt, bepalen wij via een refractie-onderzoek de aanbevolen correctie.

 

Deze dienst vervangt in geen enkel opzicht een geneeskundig onderzoek bij de oogarts. Door zijn opleiding is de oftalmoloog (arts) de enige, die U kan informeren over de gezondheid van uw ogen en U eventueel behandelen.

refraktie.jpg

Zonnebrillen

Top

zonnebrillen1.JPG

Net zoals onze huid, kunnen onze ogen nadelige effecten ondervinden van blootstelling aan UV straling. Hoornvlies, netvlies en kristallens zijn gevoelig voor UV straling.

 

Degelijke zonnebrillen verschaffen de onvoorwaardelijke bescherming van de ogen. Natuurlijk zijn zonnebrillen ook een onmiskenbaar mode-accessoire, zowel in de zomer als in de winter.

 

Bovendien kunnen de meeste zonnebrillen ook aangepast worden  met glazen op sterkte.  

Glazen

Top

De digitale evolutie heeft ons dagelijks leven ingrijpend veranderd, en bijgevolg ook onze visuele gewoontes. Tablets,PC’s, laptops en smartphones bepalen ons dagelijks ritme.

 

Het is vanzelfsprekend dat onze ogen hierbij een doorslaggevende rol spelen. De huidige generaties brillenglazen zijn dan ook volledig aangepast aan onze persoonlijke levensstijl en activiteiten. De allerlaatste technologieën, zoals 3D scanning en 3D printing, openen nieuwe perspectieven voor de glazen van morgen.

 

Dank zij het “Visureal” meet- en centreersysteem, kunnen wij op een snelle en uiterst nauwkeurige manier alle parameters opmeten, zodat deze nieuwe toepassingen volledig tot hun recht komen.

 

Onze merken : Hoya  -  Rodenstock   -  Tokai  -  OptoVision

glazen1.JPG

Contacteer ons

Top

Optiek Ruth

T: 02 356 54 73

Klinkaert 5,

1500 Halle

Openingsuren

 

maGesloten 

di9u00 – 12u0013u30 - 18u00
wo9u00 – 12u0013u30 - 18u00

do9u00 – 12u0013u30 - 18u00
vr9u00 – 12u0013u30 - 18u00

 

za9u00 – 12u0013u30 - 18u00

zoGesloten

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.